PageMaker Update: PostScript Printing for Mac

PageMaker Update: PostScript Printing for Mac 1.03

Mac / Adobe Systems / 15169 / Potpune specifikacije
Opis

Ako ste korisnik Mac računala koji se oslanja na Adobe PageMaker 6.5 ili noviji za potrebe objavljivanja, možda ste naišli na neke probleme s ispisom koji su frustrirajući i oduzimaju puno vremena. Srećom, PageMaker Update: PostScript Printing za Mac je tu da vam pomogne.

Ovo ažuriranje popravlja tri specifična problema s ispisom koji se mogu pojaviti kada koristite Adobe PageMaker na Mac OS-u. Prvi problem javlja se kod ispisa publikacija s tekstom u boji - ponekad boje ne ispadnu sasvim ispravne, što može biti posebno problematično ako radite na projektu gdje je točnost boja važna.

Drugi problem kojim se ovo ažuriranje bavi javlja se pri slikanju odvajanja boja koje uključuju bitmapnu sliku u sivim tonovima. To može uzrokovati probleme s konačnim tiskanim proizvodom, čineći ga manje profesionalnim nego što bi trebao.

Konačno, treći problem koji popravlja ovo ažuriranje postao je očit prilikom odvajanja u RIP-u od PageMaker 6.5 ili novijeg. Ako ste se već susreli s ovim problemom, znate koliko može biti frustrirajuće - ali srećom, ovo ažuriranje riješit će to umjesto vas.

Osim rješavanja ova tri specifična problema s ispisom, PageMaker Update: PostScript Printing za Mac također je potrebno ako želite koristiti Adobe In-RIP Trapping plug-in. Ovaj je dodatak neophodan alat za mnoge korisnike koji se oslanjaju na Adobe softver za svoje izdavačke potrebe - pa ako ga trebate koristiti, prvo instalirajte ovo ažuriranje!

Općenito, ako ste netko tko se oslanja na Adobe PageMaker 6.5 ili noviju verziju i u posljednje se vrijeme borite s bilo kojim od ovih problema s ispisom, preporučujemo da preuzmete i instalirate PageMaker Update: PostScript Printing za Mac što je prije moguće. To je jednostavan način da se ti problemi riješe jednom zauvijek - pa zašto čekati?

Potpune specifikacije
Izdavač Adobe Systems
Web mjesto izdavača https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Datum izlaska 2008-12-05
Datum dodan 1997-12-23
Kategorija MP3 i audio softver
Potkategorija CD snimači
Verzija 1.03
Os zahtjevi Macintosh
Zahtjevi System 7.x
Cijena Free
Preuzimanja tjedno 0
Ukupno preuzimanja 15169

Comments:

Najpopularniji